Közzétéve

2022-04-13

Írta

foodpanda

Juttatás, ami az irodai és az otthoni munkát is megszépíti

Ismerjétek meg a foodpanda kuponok előnyeit!

 

Több, mint 22 éve szolgáljuk ki a foodpandánál az éhes megrendelőket, az elmúlt években pedig a gyorskereskedelem éllovasaként már ennél is sokkal többet teszünk: mindent kiszállítunk felhasználóink számára akár 30 percen belül, ami elfér egy futártáskában. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy úgy szélesítsük szolgáltatásaink kínálatát, hogy azzal minél több embernek könnyítsük meg a mindennapjait. Ezért indítottuk el a foodpanda kuponszolgáltatását is, amellyel számtalan alkalomra megoldást kínálunk, legyen szó rendezvényről, csapatépítőről, szülinapról, dolgozói juttatásról, vagy éppen nyereményjátékról.

De mik is azok a foodpanda kuponok és hogyan támogathatjuk vele akár kollégáink otthoni vagy irodai munkavégzését?

A foodpandánál rájöttünk, hogy mivel szinte mindent kiszállítunk, amire a megrendelőinknek rövid időn belül szüksége lehet, a nálunk elérhető szolgáltatást sokan nemcsak saját részre, de akár juttatásként vagy ajándékba is szívesen vásárolnák. Ehhez találtuk ki a foodpanda kuponok rendszerét, amelynek keretében cégek és magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak tőlünk egyszerűen felhasználható vouchereket. Az egyetlen kikötés, hogy a megvásárolt kuponok összértéke minimum 40.000 Forint legyen. Azt azonban már a vásárlók döntik el, hogy ezt milyen címletekre szeretnék felosztani.

Mindenre beválthatjuk a virágtól a bevásárlásig

A nálunk beváltható kuponok egyik nagy előnye, hogy szinte bármire fel lehet használni őket, hiszen a foodpanda már nemcsak egy ételrendelő platform.  Ha valaki pizzát vagy akár egy egészséges ebédet rendelne, nyugodtan megteheti, de ha inkább a bevásárlást intézné a kuponnal, kozmetikai termékeket vagy étrendkiegészítőket vásárolna, vagy éppen egy virágcsokorral lepné meg élete szerelmét, annak sincs semmi akadálya, a foodpanda kupon mindenre felhasználható.

Egyszerű és nagyszerű támogatás a munkavégzéshez

A járványügyi helyzet sok mindent megváltoztatott a munkakörnyezet szempontjából is, és nincs is annál fontosabb, mint annak biztosítása, hogy munkatársaink komfortosan érezzék magukat a mindennapi feladatvégzés során. Ehhez pedig nagyban hozzájárulhat, ha olyan juttatással kedveskedünk nekik, ami az otthoni és az irodai munkavégzést is egyaránt feldobhatja. Ráadásul foodpanda kupont vásárolni céges szempontból is igazán megéri, hiszen nagy előnye, hogy az utalványokra vonatkozó szabályozás értelmében a foodpandán beváltható kuponok többcélú utalványnak minősülnek. Mivel áfamentesen szükséges kibocsátani, csak annyit számlázunk, amekkora értékben kupont vásárolnak tőlünk partnereink, illetve megrendelőink.

És, hogy mi a teendő, ha valaki foodpanda kupont szeretne vásárolni?

Az alábbi űrlapon keresztül elérhető a kuponvásárlás, amelyben minden igényt leadhatnak vásárlóink. Ahogyan a fentiekben is írtuk, bármilyen értékű kuponcímlet megvásárlására lehetőség van, erről a vásárló dönthet szabadon. A kuponok kódját digitálisan bocsátjuk megrendelőink rendelkezésére, és egyedi kuponkódok igénylésére is van lehetőség. Az egyes kuponok érvényességi idejét a partnereink határozhatják meg. Tapasztalatunk szerint azonban 2 hetes felhasználási időnél legjobb egy voucher beváltási aránya. Bár a foodpanda kuponok nagy előnye a szabad beválthatóság, ha a vásárlónknak van preferenciája a felhasználás körére vonatkozóan, akkor azt is meghatározhatja, hogy pontosan melyik partner(ek)nél legyenek beválthatóak.

Kérdés esetén kollégáink a kupon@foodora.hu címen rendelkezésre állnak, a www.foodora.hu/contents/kuponvasarlas oldalon pedig minden információt megtalálhattok a kuponokkal és a rendeléssel kapcsolatban.