Közzétéve

2022-02-14

Írta

foodpanda

Ezek a juttatások várnak a foodpandás kollégákra

Munkatársaink köre két év alatt, a 2019-es év végéhez képest 2021 végére 130-ról több, mint 400-ra nőtt, a bővítésnek pedig nincs még vége.  Jelenleg is 40+ nyitott pozícióra várjuk csapatunk új tagjainak jelentkezését. Akik nyomon követik a foodpanda LinkedIn profilját, azok tudják, hogy nálunk nemcsak a szakmai kihívások és a tapasztalt, profi kollégák miatt jó dolgozni, de munkatársaink szinte mindegyike arról számol be, hogy olyan családbarát környezet és segítőkész csapat várja az újonnan érkezőket, amelyre kevés munkahelyen van példa. Mindehhez képest csak hab a tortán, hogy kollégáinkat számos juttatással is igyekszünk motiválni, most ezeket vesszük sorra.

Fontos számunkra, hogy azok, akik a foodpandánál dolgoznak, ne csak ismerjék a szolgáltatást, de legyenek személyes foodpanda élményeik is, és kötődjenek a márkához. Éppen ezért vezettük be, hogy az újonnan belépő kollégák azonnal kipróbálhatják a foodpanda kínálta élményt egy welcome kuponnal. Nem csupán a belépéskor szeretnénk megjutalmazni az újonnan csatlakozó kollégákat, a kuponok kétheti rendszerességgel érkeznek munkatársak számára, melyet a foodpanda Business alkalmazáson keresztül használhatnak fel. Persze a juttatásként kínált szolgáltatások itt nem állnak meg, hiszen a foodpanda kuponok mellett SZÉP-kártya Vendéglátás felhasználásával teheti mindenki teljessé a rendelési élményt.

Munkavállalóink egészsége kiemelten fontos számunkra, így Medicover Egészségbiztosítási csomaggal, valamint UNIQA_3D Csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítással is támogatjuk őket. A kollégák egészségéhez emellett még egy juttatással hozzájárulunk: saját edzőtermet építettünk ki az irodában, amelyet minden munkatársunk ingyen használhat a nap bármely szakában. Ha pedig másféle sportra vágynak, akkor All You Can Move SportPass sportbérlet segítségével tudják teljessé tenni a rendszeres mozgás élményét.

A fizikai jóllét mellett hangsúlyt fektetünk a mentális egyensúly fenntartására is, ezért mindenki számára térítésmentesen elérhető az év bármely napján az ICAS – Munkavállalói Támogatóprogram. A program keretén belül munkahelyi tanácsadókból és pszichológusokból álló csapat segítségét lehet igénybe venni, ha pszichés vagy lelki elakadása van valakinek, esetleg magánéleti vagy munkahely problémáit szakember segítségével szeretné átbeszélni és megoldani. Hiszünk a család erejében, és hogy kollégáink akkor tudják a munkahelyükön is jól érezni magukat, hogy ha elég időt tudnak szeretteikkel tölteni. Ezért vezettük be újszülött érkezésekor az újdonsült kispapáknak a jogilag előírt napokon felül plusz apanapokat. 

Mindezen felül kollégáink hónap- és évfordulójáról sem feledkezünk meg: az ünneplést foodpandás ajándékokkal tesszük emlékezetessé. Akik pedig nyelvtudásukat szeretnék fejleszteni, térítésmentes angol nyelvórákat biztosítunk az igényeiknek megfelelően – kezdő szinttől egészen business angol szintig.

Cégünkben nagyon fontos szerepet töltenek be az ügyfélszolgálati területeket és diszpécser feladatokat ellátó munkatársaink, akik számára speciális bónuszrendszert biztosítunk, mindez pedig érinti a már régóta velünk dolgozó és az újonnan belépőket is. Ennek keretében számos szempontot figyelembe véve értékeljük hónapról-hónapra teljesítményüket, melynek köszönhetően objektív eredmények mentén kapnak plusz juttatást. Mindez nemcsak a kollégák teljesítményére hat motiválóan, de fejlődésüket is nyomon tudjuk követni a rendszeres értékelésnek köszönhetően. 

Ha mindezek alapján kedvet kaptál ahhoz, hogy belépj a foodpanda csapatába, nincs más dolgod, mint kiválasztani a hozzád közel álló pozíciót és beadni a jelentkezésedet. Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk!