Közzétéve

2022-06-22

Írta

foodpanda

Csapatépítő vagy céges ebéd? Itt a panda business!

 Így könnyítjük meg az ételrendelést a vállalatok számára. 

Napjainkban egyre nehezebb megtartani a jó munkaerőt, éppen ezért a vállalatok mindent bevetnek annak érdekében, hogy munkatársaik jól érezzék magukat munka közben. A juttatásoknak manapság már rengeteg formája létezik, az egyik örökzöld pedig minden bizonnyal az étkeztetés. Az étel- és élelmiszer-rendelés nagyon hasznos vállalati szinten is, adminisztrációs szempontból azonban eddig nem volt annyira egyszerű megoldani. Ezen segít a panda business, a foodpanda céges szolgáltatása, amivel a munkahelyi étkeztetés, csapatebédek, irodai reggelik és a konferenciák cateringjének intézése is gyerekjátékká válik. Mutatjuk, hogy miért!

A foodpanda az elmúlt több, mint 2 évtizedben a magyarok kedvenc ételrendelő platformjává vált, ma pedig már szinte mindent megrendelhetünk a szolgáltatással akár 30 perc alatt, amire rövid időn belül szükségünk lehet. 

Egyszerű rendelés több, mint 1000 településen

A szolgáltatást olyan cégek számára ajánljuk, akik céges eseményekre, vagy dolgozói juttatásként szeretnének munkavállalóik számára étkezést vagy online bevásárlást biztosítani a foodpanda felületén keresztül. A panda business partnerek könnyedén, adminisztráció nélkül, egy felületen kezelhetnek minden megrendelést, valamint a hozzájuk tartozó elszámolásokat is. Ráadásul ez a megoldás felhasználói szempontból is nagyon jó lehetőséget biztosít, hiszen a kuponos megoldástól eltérően a panda business rendszerében adott juttatást nem kell egyben felhasználni, a fogyasztók maguk tudják beosztani, hogy a rendelkezésükre álló keretösszeget milyen címletekben vagy hány vásárlás alkalmával költik el. Mivel a foodpanda több, mint 1000 településen van jelen országszerte, rengeteg vállalat számára jelenthet jó alternatívát az irodai étel- és élelmiszer-rendelésre. Ráadásul az éttermi partnereink mellett összesen 16 üzlettel működik az országban saját élelmiszerüzlet-hálózatunk: a panda market, emellett pedig már több, mint 600 üzleti partnerünk kínálja termékeit rajtunk keresztül, köztük olyan kiemelten ismertek partnerek is megtalálhatók, mint például: a Tesco, a Penny, a BioTechUSA, vagy a The Body Shop.

Szervezetre szabható szolgáltatás az egész cégnek

A regisztrációt követően a foodpanda business felületén keresztül belépve egy saját céges accountot bocsátunk rendelkezésre, amelyhez könnyedén hozzá lehet adni felhasználókat, szervezeti egységeket, több vállalati székhelyet és költségkódokat is. Az egyedi rendszeren belül arra is van lehetőség, hogy költési keretet állítsunk be, vagy rendelési gyakoriságot és különböző időintervallumokat adjunk meg. Ha pedig szeretnénk átlátni az eddigi költéseket, akkor akár riportot is lehívhatunk. A hóközi számlázással sem kell bajlódni a pénzügyi osztálynak, hiszen a rendelések számlázása havi rendszerességgel történik, ezzel is egyszerűsítve a könyvelést. Az pedig csak hab a tortán, hogy ha előre terveznénk, az sem akadály, hiszen akár 6 nappal korábban is leadhatjuk a rendelést. 

Csapatépítő, irodai rendelés vagy céges juttatás: határ a csillagos ég

A megoldás tökéletes a vállalati, illetve munkahelyi étkeztetés lebonyolításához, irodai események cateringjének biztosításához, vagy akár megbeszélésekre is könnyedén rendelhetnek a kollégák ételt vagy snacket. Az office managernek sem kell többé bajlódnia a heti rendeléssel, hiszen, ha valami elfogy, azonnal megrendelheti a foodpanda felületén keresztül, legyen szó akár élelmiszerről vagy háztartási eszközökről. Nem kell többé előre megszervezni a csapatépítők vagy irodai reggelik cateringjét sem, hiszen a panda business lehetővé teszi az azonnali rendelést akár 30 percen belül, a rendelt finomságok közös elfogyasztása pedig szintén hozzájárul ahhoz, hogy a kollégák minél több minőségi időt töltsenek együtt, összekovácsolva ezzel a közösséget.  Nem beszélve arról, hogy azoknak is kedveskedhetünk ezzel, akik akár irodán kívül dolgoznak és így tökéletes SZÉP-kártya alternatívaként is szolgál ez a lehetőség.

Azoknak, akik szeretnének a panda businesshez csatlakozni, nincs más dolguk, mint regisztrálni ezen a linken, minden másban pedig segítenek kollégáink a corporate@foodora.hu e-mail címen.